Nyiptakeun Situs wéb Badan Pengiring anu endah

jasa desain web ngiringan kami mantuan nyieun situs web stunning dirancang pikeun pamaké mobile kalawan sistem backend éféktif anu ngamungkinkeun boga agénsi pikeun ngatur propil pendamping maranéhanana sarta nambahkeun kategori anyar jeung lokasi gampang kalawan ngan hiji klik.

Bkkescortservice.com

Manchester-elite.co.uk

Secretsescorts.co.uk

Allstarsescorts.co.uk

Babecollection.co.uk

Platinumxescort.com

Cherryescorts.co.uk

Luxurysweetsescorts.com

Sparklesescorts.com

Essexescorts.net

Clarasescorts.co.uk

Partytime-escorts.co.uk

Jfmlondonescorts.co.uk

JFM London ngiringan nyaéta agénsi ngiringan kualitas luhur dumasar di Central London

Disarankeun Ngiringan Fitur Website

Halaman wéb ramah-seluler

Bukti nunjukkeun yén ampir 80% lalu lintas wéb diarahkeun tina alat handheld sareng sélulér sabab langkung seueur jalma ti kantos milarian ngiringan nalika nuju jalan-jalan. Kami mastikeun yén halaman wéb anjeun tiasa diaksés tina alat naon waé sareng responsif ku kituna pangguna tiasa ngaraosan pangalaman anu pangsaéna.

Booking ngiringan instan

fitur booking ngiringan instan kami bakal mastikeun yén euweuh customer anu kantos leungit., Urang nyieun duanana backend na frontend ramah-pamaké pikeun ngidinan Anjeun pikeun nanganan bookings anjeun malah lamun kakurangan kaahlian tech.

Manajemén ngiringan gampang

Pangwangunan sareng desain wéb kami ngamungkinkeun anjeun sacara gampang sareng lancar ngatur gambar, profil, biodata, statistik, video, ulasan sareng kasadiaan anjeun.

Ngiringan Jobs Manajemén

Anjeun tiasa ngatur sareng ngiklankeun aplikasi padamelan ngiringan anjeun kalayan gampang berkat formulir aplikasi komprehensif kami anu ngagaduhan widang penting ku kituna anjeun tiasa daptar pondok prospek anjeun sareng ngahubungi aranjeunna pikeun wawancara tatap muka.

Manajemén Supir ngiringan

Atur pasini padamelan supir anjeun, aplikasi, sareng jadwal berkat fitur manajemén drive ngiringan anu pikaresepeun anu ngajantenkeun tugasna gampang sareng saderhana.

Manajemén spanduk

Spanduk nyiptakeun aliran pendapatan sekundér pikeun anjeun. Wave69 nyayogikeun modul manajemén iklan spanduk luhur anu ngamungkinkeun anjeun ngajual sareng ngatur rohangan spanduk, khususna upami anjeun ngajalankeun diréktori sawawa.

ulasan ngiringan

Desain wéb kami ngamungkinkeun agénsi ngiringan sareng ngiringan mandiri pikeun nempatkeun ulasan sareng ngagunakeun modul manajemén ulasan anu ramah-pamaké pikeun ngatur sareng ngatur ulasan ti panel admin backend.

Ngiringan Video sareng Video Embed

Unggah pidéo ngiringan dina format naon waé pikeun ngalibetkeun sémah sareng ningkatkeun konvérsi. Tempatkeun kodeu pidéo anu diselapkeun pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna sareng nyayogikeun pangalaman anu langkung interaktif pikeun sémah halaman wéb.

Selfie & Selfie Tags

Situs wéb ngiringan kami ngamungkinkeun unggah selfies dina bagian anu misah dina unggal halaman profil. Tambihkeun tag selfie supados modél tiasa dipendakan kalayan gampang sareng ningkatkeun lalu lintas.

Pamaké & Google Friendly CMS

CMS kami henteu ngan ukur ramah-Google tapi ogé ramah-pamaké anu ngabantosan ningkatkeun SEO situs sareng nyayogikeun pangalaman pangguna anu unggul.

Pangiring dumasar lokasi

Paké lokasi pre-diwangun pikeun nangtukeun propil model lokasi katuhu. Jieun galeri dumasar lokasi pikeun ngagampangkeun sémah mariksa modél di kota sareng kota anu béda. Ieu boosts pangalaman pamaké sarta conversions.

Kabangsaan dumasar Ngiringan

Netepkeun kabangsaan anu leres pikeun modél supados sémah tiasa mendakan kabangsaan anu dipilarian. Anjeun tiasa ngatur tugas ieu ngaliwatan modul manajemén galeri basis kabangsaan komprehensif sarta kuat.

Disarankeun ngiringan

Nyorot propil modél anu béda unggal dinten sareng ngadamel saran ka sémah pikeun naekeun papacangan sareng ngamajukeun modél. Éta nyiptakeun pangalaman palanggan anu unggul sareng ngagampangkeun pesenan.

Teu dianjurkeun ngiringan

Jieun leuwih kapercayaan tur transparansi ku nyieun galeri misah model, anu anjeun teu nyarankeun. Ieu boosts kredibilitas situs.

Sababaraha ngiringan Booking

Ngahijikeun fitur booking sateuacanna anu ngamungkinkeun para klien pikeun sakaligus buku nepi ka tilu model dumasar kana kasadiaan maranéhanana. Fitur ieu ngabuktikeun mangpaat dina kasus dimana klien hoyong buku sababaraha model dina waktos anu sareng.

Jenis dumasar ngiringan

Jieun ramatloka anjeun leuwih ramah-pamaké ku nampilkeun galeri dumasar-jenis. Modul pikeun galeri ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun napelkeun kategori kana modél dumasar kana jasa anu disayogikeun sareng jinisna, sapertos GFE, busty, pirang, sareng BDSM.

Harga dumasar Ngiringan

Ngabantosan klien milih modél dumasar kana anggaranna. Kalebet galeri dumasar-harga anu gaduh profil dumasar kana laju per jam. Bagian tukang tina modul galeri ramah-pamaké.

Duo Ngiringan

Atur pesenan ngiringan duo kalayan gampang ku nunjukkeun pasangan sareng ngatur backend kalayan klik tombol anu gampang. Ngajadikeun manajemén booking, manajemén profil, sarta manajemén review basajan tur leuwih merenah.

Top Dipeunteun Girls

Nampilkeun galeri ekslusif anu diwangun ku modél VIP, Featured, sareng Elite. Backend anu ramah-pamaké ngamungkinkeun anjeun unggah profil sareng detil anu sanés kalayan ngaklik tombol.

Search Advanced

Loba klien resep ngajalankeun pilarian langsung pikeun model sabab teu boga waktu atawa inclination pikeun ngotektak ngaliwatan ratusan propil. Pikeun klien sapertos kitu, gaduh fitur Search Advanced anu ngamungkinkeun aranjeunna mendakan profil modél dumasar kana jinis, kabangsaan, jasa, ukuran dada, warna panon atanapi rambut, sareng lokasi diantarana.

watermark

Nyegah maling gambar modél sareng gambar hak cipta anu sanés ku cara nempatkeun watermark perusahaan anjeun dina éta. Ieu nyegah plagiat sarta ngaronjatkeun kredibilitas agénsi ngiringan.

sadia Kiwari

Boga bagian pikeun naekeun pesenan ku nunjukkeun propil modél anu sayogi pikeun ngalayanan klien. Propil model anu disebutkeun sibuk atawa teu bisa dipake bisa ditandaan salaku teu sadia pikeun genah tina klien.

newsletter

Hurungkeun klien hiji-waktos janten klien ulang ku ajak aranjeunna ngadaptarkeun buletin anjeun. Paké buletin dumasar-idin pikeun kalibet klien tur tetep balik ka loka pikeun buku model, pariksa kaluar propil anyar, atawa ngamangpaatkeun promosi husus.

Salajengna & saméméhna

Ningkatkeun pangalaman pangguna ku ngabagi eusi kana sababaraha halaman. Tinimbang gaduh halaman wéb tunggal anu ngabeungbeuratan sémah kalayan inpormasi, paké tombol Salajengna sareng Saméméhna pikeun ngabimbing sémah kalayan lancar tina hiji bagian ka bagian anu sanés. Éta mangrupikeun fitur anu mangpaat pikeun galeri, ulasan, sareng blog.

Biaya Website

Sabaraha Biaya Website Badan Pengiring?

  • Halaman Website (Imah, Galeri, Profil Pengiring, Rekrutmen, Pemesanan)
  • Pilih bespoke atanapi desain template
  • Pilih backend CMS - WordPress atanapi Adat
  • Situs tiasa siap dina 1 dugi ka 4 minggu
  • Disarankeun tambihan pikeun ningkatkeun

Patarosan anu Sering Ditaroskeun Ngeunaan Desain Website Badan Pengawal:

Bakal ramatloka agénsi kuring kasampak alus on mobile?

Kami sadar yén langkung seueur jalma anu nganggo sélulér pikeun milarian online, kalebet pikeun ngiringan, sareng éta naha urang mastikeun yén unggal desain halaman wéb responsif. Kalayan 80% lalu lintas anu asalna tina sélulér sareng alat genggam, Wave69 ngagaduhan kabijakan mobile-heula sanés desktop. Janten, leres, halaman wéb anjeun bakal katingali saé dina sélulér.

Sabaraha lami kanggo mendesain halaman wéb agénsi ngiringan?

Biasana, peryogi kirang langkung opat minggu kanggo ngawangun situs wéb agénsi. Tapi, waktos mendesain situs bakal gumantung kana fitur anu anjeun hoyongkeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagancangkeun prosés ngarancang sareng pamekaran ku mayar biaya premium.

Anu bakal ngatur ramatloka ngiringan kuring?

Manajemén halaman wéb ngiringan anjeun gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong atanapi pikaresep. Sakali kami ngalengkepan desain, kami nyadiakeun rojongan gratis salila sabulan. Saatos sasih bulan, anjeun gaduh pilihan ngalanggan pakét dukungan bulanan atanapi taunan kami sareng upami anjeun milih hiji, Wave69 bakal ngatur situs anjeun atas nama anjeun.

Naon nya éta selisih hiji ngiringan bebas sarta ramatloka agénsi ngiringan?

Hiji ramatloka ngiringan bebas ieu husus dirancang pikeun hiji gadis bebas, dimana ngiringan nu manages profil nya jeung eusi lianna. Di sisi anu sanésna, situs wéb agénsi langkung seueur platform, dimana lembaga ngatur sababaraha pangiring anu kolaborasi sareng aranjeunna. Lembaga éta tanggung jawab pikeun unggah propil, ngatur pesenan, sareng kontén anu dipidangkeun dina situs éta.

Naon bédana antara desain template sareng desain bespoke?

Desain template nujul kana desain siap-dijieun. Biasana, nalika klien gaduh anggaran anu rendah sareng henteu hoyong nyéépkeun teuing pikeun desain sareng pamekaran halaman wéb, kami nyayogikeun sababaraha desain anu siap anu aranjeunna tiasa pariksa sareng pilih hiji. Sakabéh halaman wéb teras dirarancang sareng didamel dumasar kana citakan éta.

Desain bespoke mangrupikeun dimana Wave69 ngadesain unggal unsur ti mimiti sareng ngandung sadaya fitur anu anjeun hoyongkeun dina situs éta. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih desain wéb anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun.

Naha urang bakal ngamimitian nelepon / pesenan nalika halaman wébna hirup?

Sakali halaman wéb janten langsung, anjeun kedah pasar sareng ngamajukeun situs anjeun. Ieu bakal ngaktifkeun situs anjeun kapendak ku calon klien sareng anjeun bakal ngamimitian nelepon. Kami nyayogikeun klien kami sajumlah rencana pamasaran digital. Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun milarian langkung seueur ngeunaan rencana pamasaran online kami.

Naha anjeun nyewa desainer wéb ngiringan atanapi outsource?

Wave69 parantos aya di industri ieu langkung ti 12 taun. Kami parantos ngukir reputasi janten salah sahiji anu pangsaéna di industri. Kami ngagaduhan kolam renang bakat di bumi sareng henteu nga-outsourcing bagian tina desain sareng pamekaran wéb.

Sabaraha anjeun ngecas pikeun ramatloka ngiringan?

Biaya anu dumasar kana sarat anjeun. Paket awal agénsi sareng situs web urut nyaéta £ 450. Pikeun halaman wéb ngiringan mandiri, £250, eCommerce £850, sareng diréktori £2,000. Aya ogé bakal fee dumasar kana fitur nu Anjeun hoyongkeun dina loka. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal biaya kami, hubungi kami.

Naha inpormasi kuring bakal dijaga pribadi?

Urang ngahargaan privasi klien kami sarta mastikeun yén euweuh pihak katilu meunang aksés ka informasi tanpa idin anjeun. Kami patuh kana peraturan GDPR sareng mastikeun inpormasi sénsitip anjeun dijaga pribadi.

Naha aya biaya bulanan atanapi taunan pikeun ngajaga halaman wéb kuring?

Upami anjeun hoyong Wave69 pikeun nanganan hosting, kami bakal ngecas biaya hosting taunan. Urang ogé nawarkeun klien kami hiji pakét rojongan taunan atawa bulanan. Hubungi kami pikeun milarian langkung seueur ngeunaan pakét hosting sareng dukungan kami.

Kumaha kuring neraskeun sareng nempatkeun pesenan?

Sakali anjeun mastikeun pesenan, kami bakal ngirim invoice pikeun 50% tina jumlah total. Ieu kudu dibayar sateuacanna. Saatos nampi pamayaran, urang bakal ngamimitian prosés ngarancang. Sakali kami ngalengkepan website, pamayaran kasaimbangan bakal dibayar. Ieu kedah dibayar sateuacan halaman wéb langsung.

Naha urang tiasa nga-host halaman wéb dina hosting kuring sorangan?

Leres, anjeun tiasa janten host halaman wéb anjeun nyalira. Kami peryogi aksés pikeun unggah situs atanapi anjeun tiasa ngalakukeunana nyalira upami anjeun gaduh pangaweruh sareng téknis.

Inpormasi naon anu kuring peryogikeun pikeun anjeun?

Kami peryogi sababaraha inpormasi dasar sapertos nami halaman wéb, téma warna anu anjeun pikahoyong, detil kontak, detil profil modél (kalebet pidéo sareng gambar), sareng rujukan upami aya.

Kumaha kuring mésér domain sareng hosting?

Anjeun tiasa mésér nami domain sareng hosting nyalira atanapi anjeun tiasa nyuhunkeun Wave69 pikeun ngalakukeunana atas nama anjeun. Pilihan sagemblengna ditinggalkeun ka kawijaksanaan Anjeun.

Saha anu bakal gaduh file wéb?

Klién gaduh hak cipta sareng hak cipta intelektual sanés ngan ukur pikeun halaman wéb tapi ogé gambar, pidéo, pangkalan data sareng file sanésna.

Naha anjeun ngecas PPN?

Wave69 mangrupikeun perusahaan terbatas PPN Inggris anu kadaptar. Lantaran kitu, kami ngecas klién anu berbasis di Inggris 20% PPN. Klién anu aya di luar Inggris henteu kedah mayar PPN.

Hoyong terang langkung seueur?

Hayu urang ngobrol ngeunaan éta

Pikeun nampi demo gratis halaman wéb anjeun, mangga eusian formulir ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kerja.





    puncak