Nyieun Stunning Jeng Websites

mistressqueenmiko.com

Fitur Naon Anu Urang Nyadiakeun Dina Wéb Pangiring?

Halaman wéb ramah-seluler

Bukti nunjukkeun yén ampir 80% lalu lintas wéb diarahkeun tina alat handheld sareng sélulér sabab langkung seueur jalma ti kantos milarian ngiringan nalika nuju jalan-jalan. Kami mastikeun yén halaman wéb anjeun tiasa diaksés tina alat naon waé sareng responsif ku kituna pangguna tiasa ngaraosan pangalaman anu pangsaéna.

ulasan ngiringan

Desain wéb kami ngamungkinkeun pangiring mandiri pikeun nempatkeun ulasan sareng ngagunakeun modul manajemén ulasan anu ramah-pamaké pikeun ngatur sareng ngatur ulasan ti panel admin backend.

Ngiringan Video sareng Video Embed

Unggah pidéo ngiringan dina format naon waé pikeun ngalibetkeun sémah sareng ningkatkeun konvérsi. Tempatkeun kodeu pidéo anu diselapkeun pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna sareng nyayogikeun pangalaman anu langkung interaktif pikeun sémah halaman wéb.

Selfie & Selfie Tags

Situs wéb ngiringan kami ngamungkinkeun unggah selfies dina bagian anu misah dina bagian profil anjeun. Tambihkeun tag selfie supados modél tiasa dipendakan kalayan gampang sareng ningkatkeun lalu lintas.

Pamaké & Google Friendly CMS

CMS kami henteu ngan ukur ramah-Google tapi ogé ramah-pamaké anu ngabantosan ningkatkeun SEO situs sareng nyayogikeun pangalaman pangguna anu unggul.

watermark

Nyegah maling gambar anjeun sareng gambar hak cipta anu sanés ku cara nempatkeun watermark halaman wéb anjeun dina éta. Ieu nyegah plagiat sareng ningkatkeun kredibilitas halaman wéb anjeun.

newsletter

Hurungkeun klien hiji-waktos janten klien ulang ku ajak aranjeunna ngadaptarkeun buletin anjeun. Paké buletin dumasar-idin pikeun kalibet klien tur tetep balik ka loka pikeun buku model, pariksa kaluar propil anyar, atawa ngamangpaatkeun promosi husus.

Salajengna & saméméhna

Ningkatkeun pangalaman pangguna ku ngabagi eusi kana sababaraha halaman. Tinimbang gaduh halaman wéb tunggal anu ngabeungbeuratan sémah kalayan inpormasi, paké tombol Salajengna sareng Saméméhna pikeun ngabimbing sémah kalayan lancar tina hiji bagian ka bagian anu sanés. Éta mangrupikeun fitur anu mangpaat pikeun galeri, ulasan, sareng blog.

Pangiring dumasar lokasi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Kabangsaan dumasar Ngiringan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Disarankeun ngiringan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Teu dianjurkeun ngiringan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Sababaraha ngiringan Booking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Jenis dumasar ngiringan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Konverter Mata Artos

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Harga dumasar Ngiringan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Duo Ngiringan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Top Dipeunteun Girls

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Search Advanced

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

watermark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

sadia Kiwari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Video Lebetkeun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Tag selfie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Anjeun kedah sahenteuna sakedik.

Biaya Website

Sabaraha Biaya Website Jeng?

  • Halaman Wéb (Imah, Ngeunaan kuring, Jasa, Galeri, Pemesanan)
  • Pilih bespoke atanapi desain template
  • Pilih backend CMS - WordPress atanapi Adat
  • Situs tiasa siap dina 1 dugi ka 3 minggu
  • Disarankeun tambihan pikeun ningkatkeun

Patarosan anu Sering Ditaroskeun Ngeunaan Desain Website Jeng:

Anu bakal ngatur ramatloka ngiringan kuring?

Manajemén halaman wéb ngiringan anjeun gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong atanapi pikaresep. Sakali kami ngalengkepan desain, kami nyadiakeun rojongan gratis salila sabulan. Saatos sasih bulan, anjeun gaduh pilihan ngalanggan pakét dukungan bulanan atanapi taunan kami sareng upami anjeun milih hiji, Wave69 bakal ngatur situs anjeun atas nama anjeun.

Naon bédana antara desain template sareng desain bespoke?

Desain template nujul kana desain siap-dijieun. Biasana, nalika klien gaduh anggaran anu rendah sareng henteu hoyong nyéépkeun teuing pikeun desain sareng pamekaran halaman wéb, kami nyayogikeun sababaraha desain anu siap anu aranjeunna tiasa pariksa sareng pilih hiji. Sakabéh halaman wéb teras dirarancang sareng didamel dumasar kana citakan éta.

Desain bespoke mangrupikeun dimana Wave69 ngadesain unggal unsur ti mimiti sareng ngandung sadaya fitur anu anjeun hoyongkeun dina situs éta. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih desain wéb anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun.

Naha anjeun nyewa desainer wéb ngiringan atanapi outsource?

Wave69 parantos aya di industri ieu langkung ti 12 taun. Kami parantos ngukir reputasi janten salah sahiji anu pangsaéna di industri. Kami ngagaduhan kolam renang bakat di bumi sareng henteu nga-outsourcing bagian tina desain sareng pamekaran wéb.

Hoyong terang langkung seueur?

Hayu urang ngobrol ngeunaan éta

Pikeun nampi demo gratis halaman wéb anjeun, mangga eusian formulir ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kerja.





    puncak