Nyiptakeun Situs wéb Pijat anu Éstuning

X-lounge.co.uk

Happylondonmassage.co.uk

Disarankeun Pijat Websites Fitur

Halaman wéb ramah-seluler

Bukti nunjukkeun yén ampir 80% lalu lintas wéb diarahkeun tina alat handheld sareng sélulér sabab langkung seueur jalma ti kantos milarian ngiringan nalika nuju jalan-jalan. Kami mastikeun yén halaman wéb anjeun tiasa diaksés tina alat naon waé sareng responsif ku kituna pangguna tiasa ngaraosan pangalaman anu pangsaéna.

Pesenan Instan

Fitur booking instan kami bakal mastikeun yén euweuh customer anu kantos leungit., Urang nyieun duanana backend na frontend ramah-pamaké pikeun ngidinan Anjeun pikeun nanganan bookings anjeun sanajan anjeun kurang kaahlian tech.

Ulasan Massuse

Desain wéb kami ngamungkinkeun anjeun nempatkeun ulasan sareng ngagunakeun modul manajemén ulasan anu ramah-pamaké pikeun ngatur sareng ngatur ulasan ti panel admin backend.

Pijat Pijat sareng Video Embed

Unggah pidéo ngiringan dina format naon waé pikeun ngalibetkeun sémah sareng ningkatkeun konvérsi. Tempatkeun kodeu pidéo anu diselapkeun pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna sareng nyayogikeun pangalaman anu langkung interaktif pikeun sémah halaman wéb.

watermark

Nyegah maling gambar massuse anjeun sareng gambar hak cipta anu sanés ku cara nempatkeun watermark halaman wéb anjeun dina éta. Ieu nyegah plagiat sareng ningkatkeun kredibilitas halaman wéb anjeun.

newsletter

Hurungkeun klien hiji-waktos janten klien ulang ku ajak aranjeunna ngadaptarkeun buletin anjeun. Paké buletin dumasar-idin pikeun kalibet klien tur tetep balik ka loka pikeun buku model, pariksa kaluar propil anyar, atawa ngamangpaatkeun promosi husus.

Salajengna & saméméhna

Ningkatkeun pangalaman pangguna ku ngabagi eusi kana sababaraha halaman. Tinimbang gaduh halaman wéb tunggal anu ngabeungbeuratan sémah kalayan inpormasi, paké tombol Salajengna sareng Saméméhna pikeun ngabimbing sémah kalayan lancar tina hiji bagian ka bagian anu sanés. Éta mangrupikeun fitur anu mangpaat pikeun galeri, ulasan, sareng blog.

Biaya Website

Sabaraha Biaya Website Pijat?

  • Halaman Website (Imah, Jasa, Masseuses, Booking)
  • Pilih bespoke atanapi desain template
  • Pilih backend CMS - WordPress atanapi Adat
  • Situs wéb tiasa siap dina 1 dugi ka 3 minggu
  • Disarankeun tambihan pikeun ningkatkeun
  • Nyuhunkeun Demo atanapi Proposal - tombol

Hoyong terang langkung seueur?

Hayu urang ngobrol ngeunaan éta

Pikeun nampi demo gratis halaman wéb anjeun, mangga eusian formulir ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kerja.





    puncak