kabijakan privasi

Panungtungan diropéa: 26.4.22

Wave69 kadaptar sareng Kantor Komisaris Émbaran (ICO) salaku pengontrol data. Kabijakan ieu manglaku ka sadaya instansi dimana Wave69 nampi data pribadi anjeun pikeun tujuan anu dijelaskeun di dieu.

Kami hormat hak anjeun pikeun privasi sareng salaku hasilna, kami parantos ngalaksanakeun ukuran kaamanan pikeun ngajagi data pribadi anjeun. Kami mastikeun yén data pribadi anjeun dikokolakeun saluyu sareng peraturan privasi data panganyarna.

Kabijakan privasi ngajelaskeun sareng ngajelaskeun inpormasi anu kami kumpulkeun ngaliwatan situs wéb Wave69, nalika éta dikumpulkeun, kumaha data anu dikumpulkeun dianggo, cara ngamankeun data, sareng hak anjeun ngeunaan data pribadi anjeun.

Naon informasi urang kumpulkeun

Kami ngan ukur ngumpulkeun data pribadi anjeun ngalangkungan halaman wéb Wave69 nalika kami gaduh idin anjeun, atanapi upami diperyogikeun pikeun nyayogikeun atanapi ningkatkeun jasa anu kami tawarkeun ka anjeun.

Nalika kami ngumpulkeun data pribadi tina situs wéb kami, kami bakal masihan anjeun detil naha urang kedah ngumpulkeun inpormasi sareng kumaha datana bakal dianggo, kecuali éta écés.

 1.a) Émbaran anjeun nyadiakeun kami kalawan
Nalika nganggo situs wéb Wave69, anjeun panginten kedah nyayogikeun data pribadi. Instance data pribadi kalebet nami, alamat email, nomer telepon, sareng alamat surat. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyayogikeun data pribadi dina sababaraha cara dina halaman wéb kami. Salaku conto, anjeun tiasa ngirim pesen ka kami nganggo formulir kontak online.

1.b) Inpormasi dikumpulkeun sacara otomatis
Nalika pangguna nganjang ka halaman wéb Wave69, kami otomatis ngumpulkeun inpormasi tina alatna. Kami nganggo rupa-rupa téknologi, sapertos cookies. Sababaraha conto data anu dikumpulkeun sacara otomatis kalebet alamat IP, browser wéb, anu dirancang pikeun dianggo ku pangguna, sareng halaman wéb sareng halaman wéb anu didatangan sateuacan lebet kana halaman wéb Wave69. Kami ogé ngagunakeun téknologi pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kumaha pangguna berinteraksi sareng email anu kami kirimkeun ka aranjeunna, sapertos data muka sareng klik.

1.c) Inpormasi tina sumber anu sanés
Wave69 tiasa ngumpulkeun inpormasi sareng data pribadi ti pihak katilu sareng sumber. Ieu kalebet mitra kami, pangiklan, sareng jasa terpadu. Upami kami ngumpulkeun data anjeun tina sumber anu sanés sareng data tina situs wéb kami, éta bakal diolah saluyu sareng istilah anu didaptarkeun dina kawijakan privasi ieu.

 

Kumaha Kami Gunakeun INFORMASI KONTOL Urang

Kami nganggo inpormasi anu dikumpulkeun dina sababaraha cara pikeun nyayogikeun jasa kami ka anjeun. Sababaraha cara nyaéta kieu:

2.a) Operasi
Kami nganggo inpormasi anu dikumpulkeun pikeun ngajalankeun halaman wéb ieu sacara lancar sareng ningkatkeun fitur anu kami tawarkeun. Data ogé dipaké pikeun nyadiakeun ladenan sarta informasi nu datang ka pamundut ramatloka.

2.b) Perbaikan Website
Inpormasi ieu dianggo pikeun nganalisa sareng ngartos karesep ogé paripolah anu datang ka halaman wéb Wave69. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun pitur sareng jasa anu kami nyayogikeun ogé pikeun ngembangkeun fitur sareng jasa anyar. Data anu dianggo pikeun tujuan ieu anonim sareng henteu tiasa ngaidentipikasi sémah.

2.c) Komunikasi
Inpormasi kontak dianggo pikeun ngahubungi pangguna halaman wéb. Biasana, kanggo tujuan administratif nyayogikeun apdet ngeunaan produk sareng jasa urang. Pamaké situs wéb ngagaduhan hak milih kaluar supados aranjeunna henteu nampi komunikasi promosi saluyu sareng bagian Hak Anjeun.

2.d) Cookies jeung Téhnologi Tracking
Inpormasi anu dikumpulkeun sacara otomatis sareng inpormasi anu sanés dikumpulkeun nganggo cookies sareng téknologi pelacak anu sanés. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun:

Pribados jasa anu kami tawarkeun, sapertos nginget inpormasi pangguna anu dilebetkeun salami kunjungan sateuacana ka halaman wéb supados sémah henteu kedah ngetik inpormasi sacara manual dina kunjungan salajengna.

Nyadiakeun iklan, eusi, sareng inpormasi anu dipersonalisasi.
Ngawas sareng nganalisis efektivitas situs wéb, sareng kagiatan pamasaran pihak katilu.
Monitor métrik pamakean situs lengkep, sapertos jumlah total sémah ka halaman wéb atanapi halaman anu ditingali.
Lacak éntri sareng kiriman pangunjung dina situs wéb.
Baca langkung seueur ngeunaan kawijakan cookie kami di dieu

2.e) Analisis
Kami nganggo Google Analytics pikeun ngukur ogé ngaevaluasi lalu lintas ka halaman wéb kami. Google beroperasi sacara mandiri sareng gaduh kabijakan privasi sorangan, anu anjeun tiasa baca di dieu.

Data anu dikumpulkeun nganggo Google Analytics henteu tiasa diidentipikasi sareng kami henteu ngagunakeun data ieu pikeun ngaidentipikasi sémah sareng pangguna.

Sabaraha lila urang nyepeng DATA Anjeun

Kami nahan data anjeun salami diperyogikeun pikeun alesan sareng tujuan anu disebatkeun dina kabijakan privasi urang. Kami ogé nahan file log pikeun dianalisis. file ieu dipikagaduh pikeun lila pondok, iwal lamun data anu dipaké pikeun kaamanan ramatloka urang, pikeun ngaronjatkeun fungsi ramatloka, sarta lamun urang jum'atan obligated pikeun nahan jeung tahan kana informasi pikeun lila.

KUMAHA URANG NGAJAGA DATA Anjeun

Dina Wave69, kami serius pisan nyandak kaamanan. Kami komitmen pikeun ngajaga data sareng inpormasi pangguna aman. Nalika urang narékahan sareng usaha pikeun ngajaga kaamanan sistem sareng inpormasi urang, teu aya jasa anu tiasa dijamin kaamanan 100%. Upami anjeun gaduh kasalempang kaamanan inpormasi pribadi anjeun sareng ngaraos yén éta tiasa bahaya, hubungi kami langsung.

Lamun informasi anjeun dibagikeun ka batur

Kami henteu ngajual inpormasi pribadi anjeun. Nanging, urang tiasa ngabagi inpormasi ka batur ku cara ieu:

5.a) Lamun anjeun nyieun hal umum
Inpormasi anu anjeun pilih pikeun nambihan dina daérah anu sayogi pikeun umum dina situs wéb Wave69, sapertos ngeposkeun koméntar dina tulisan blog urang. Inpormasi ieu bakal sayogi pikeun pangguna anu ngaksés éta eusi khusus.

5.b) Nalika kami nganggo perusahaan sanés pikeun nyayogikeun jasa
Kami damel sareng kolaborasi sareng jasa pihak katilu anu ngabantosan kami dina nyayogikeun jasa ka anjeun. Contona, manajemén data pihak katilu, iklan, jeung alat ngalaporkeun. Pihak katilu ieu tiasa gaduh aksés kana data pribadi anjeun pikeun nyayogikeun jasa anu diperyogikeun ka kami. Kami ngabatesan aksés kana inpormasi supados ngan ukur anu diperyogikeun pikeun nyayogikeun jasa tiasa diakses. Kami meryogikeun jasa pihak katilu pikeun nanganan inpormasi pribadi sapertos anu kami bakal nanganan.

5.c) Inpormasi anu henteu tiasa diidentipikasi sacara pribadi
Urang ngagunakeun informasi aggregated atawa non-diidentipikasikeunana pikeun sababaraha tujuan, kayaning ngukur jeung nganalisis pamakéan situs, administrasi sistem, sarta ngaronjatkeun situs urang. Urang ogé tiasa ngungkabkeun inpormasi anu teu dikenal ieu ka pihak katilu, kalebet pangiklan, padagang, sareng panaliti.

5.d) Patuh kana Hukum
Urang tiasa nyingkab inpormasi pribadi upami diperyogikeun ku hukum atanapi pikeun gawé bareng sareng penegak hukum atanapi lembaga pamaréntahan.

Kami ngagaduhan hak pikeun nyingkab data pribadi pikeun ngajagi tina tanggung jawab atanapi ngajagi diri atanapi batur tina kagiatan curang atanapi henteu sah.

hak Anjeun

Anjeun boga hak ka:

  • Nyuhunkeun salinan inpormasi anu kami gaduh dina anjeun
  • Tanya kami pikeun ngabenerkeun, ngahapus inpormasi anjeun, atanapi ngan ukur dianggo pikeun tujuan anu tangtu.
  • Pikeun ngarobah pikiran anjeun iraha waé sareng naroskeun kami pikeun ngeureunkeun ngagunakeun inpormasi anjeun. Salaku conto, anjeun tiasa milih kaluar tina cookies atanapi unsubscribe tina nampi email pamasaran kami.

Pangecualian pikeun hak ieu kalebet:

Nalika aksés ka inpormasi pribadi bakal nembongkeun data pribadi hiji jalma, atanapi upami Wave69 sacara sah dicegah pikeun ngungkabkeun inpormasi éta.

Kami tiasa nahan data pribadi anjeun sanaos anjeun mundur idin anjeun sabab éta mangrupikeun sarat hukum pikeun ngalakukeunana.

Parobahan kana SYARAT-SYARAT KAWASAN PRIVASI IEU

Disarankeun anjeun teras-terasan nganjang ka kawijakan privasi kami pikeun diajar ngeunaan parobihan anu kami lakukeun kana kawijakan privasi. Urang condong ngamutahirkeun kawijakan périodik. Upami parobihan kana kabijakan éta, kami bakal salawasna nyebatkeun vérsi sareng tanggal nalika révisi dilakukeun. Anjeun bakal tiasa ningali inpormasi ieu di luhur halaman wéb ieu.

Upami kami yakin yén parobihan éta penting sareng penting, kami bakal nginpokeun ka anjeun ku ngeposkeun parobihan dina halaman wéb Wave69 sareng ngirim email ka anjeun pikeun nginpokeun hal anu sami.

Anggoan terus anjeun tina situs wéb Wave69 sareng jasa anu kami nyayogikeun saatos kami ngalebetkeun parobihan kana kabijakan privasi nunjukkeun yén anjeun satuju sareng nampi parobihan.

CARA ngahubungan WAVE69

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kawijakan privasi ieu atanapi gaduh patarosan ngeunaan hak anjeun, anjeun tiasa ngahubungi Wave69 ku cara kieu:

Ku email:
info@wave69.co.uk

Ku telepon:
+ 44 2081503329

Ku Skype:
Tanda.Gelombang69

Hoyong terang langkung seueur?

Hayu urang ngobrol ngeunaan éta

Pikeun nampi demo gratis halaman wéb anjeun, mangga eusian formulir ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kerja.





    puncak