Patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan FAQ:

Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?

Pikeun ngahubungi kami, anjeun tiasa nyerat kami info@wave69.co.uk atanapi buka di urang Taros Kami kaca. Upami anjeun mikir nelepon ka kami, anjeun tiasa masihan Buzz dina: + 0208 150 3329 OR gabung kami on Skype di Tanda.Gelombang69.

Naon bentuk pangmayaran anjeun nampi?

Kami nampi MasterCard, Pesenan Duit, Visa, Western Union, sareng bitcoins ogé.

Kumaha carana abdi tiasa ngabahas kaperluan proyék abdi?

Leuwih gampang; anjeun tiasa buka kami menta formulir cutatan bébas pikeun ngirim kabutuhan bisnis / proyék anjeun. Kami bakal kéngingkeun anjeun deui kalayan ringkesan proyék, garis waktos sareng detil harga sadayana.

jasa naon anjeun nyadiakeun?

Kami nawiskeun sajumlah ageung jasa sapertos desain web ngiringan, ngembangkeun ramatloka ngiringan, jasa pamasaran online ngiringan, sarta desain grafis sawawa. Pikeun terang langkung seueur ngeunaan jasa kami, kunjungan kami Services Halaman.

Sabaraha lami anjeun damel?

Di Wave69, urang parantos langkung 12+ taun tina desain web sawawa ahli, pamasaran online tur pangalaman ngembangkeun.

Naha kuring tiasa nyarios sareng batur upami kuring gaduh patarosan?

Mang! Anjeun tiasa nanya ka kami; éta anu ngasingkeun urang tina pesaing urang. Nalika anjeun nelepon ka kami, anjeun kedah komunikasi sareng salah sahiji resepsionis anu ramah anu gaduh pangalaman mangtaun-taun pikeun ngabantosan anjeun ngeunaan masalah naon waé anu anjeun hadapi.

Anu bakal ngatur ramatloka ngiringan kuring?

Manajemén halaman wéb ngiringan anjeun gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong atanapi pikaresep. Sakali kami ngalengkepan desain, kami nyadiakeun rojongan gratis salila sabulan. Saatos sasih bulan, anjeun gaduh pilihan ngalanggan pakét dukungan bulanan atanapi taunan kami sareng upami anjeun milih hiji, Wave69 bakal ngatur situs anjeun atas nama anjeun.

Naon nya éta selisih hiji ngiringan bebas sarta ramatloka agénsi ngiringan?

Hiji ramatloka ngiringan bebas ieu husus dirancang pikeun hiji gadis bebas, dimana ngiringan nu manages profil nya jeung eusi lianna. Di sisi anu sanésna, situs wéb agénsi langkung seueur platform, dimana lembaga ngatur sababaraha pangiring anu kolaborasi sareng aranjeunna. Lembaga éta tanggung jawab pikeun unggah propil, ngatur pesenan, sareng kontén anu dipidangkeun dina situs éta.

Naon bédana antara desain template sareng desain bespoke?

Desain template nujul kana desain siap-dijieun. Biasana, nalika klien gaduh anggaran anu rendah sareng henteu hoyong nyéépkeun teuing pikeun desain sareng pamekaran halaman wéb, kami nyayogikeun sababaraha desain anu siap anu aranjeunna tiasa pariksa sareng pilih hiji. Sakabéh halaman wéb teras dirarancang sareng didamel dumasar kana citakan éta.

Desain bespoke mangrupikeun dimana Wave69 ngadesain unggal unsur ti mimiti sareng ngandung sadaya fitur anu anjeun hoyongkeun dina situs éta. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarobih desain wéb anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun.

Naha urang bakal ngamimitian nelepon / pesenan nalika halaman wébna hirup?

Sakali halaman wéb janten langsung, anjeun kedah pasar sareng ngamajukeun situs anjeun. Ieu bakal ngaktifkeun situs anjeun kapendak ku calon klien sareng anjeun bakal ngamimitian nelepon. Kami nyayogikeun klien kami sajumlah rencana pamasaran digital. Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun milarian langkung seueur ngeunaan rencana pamasaran online kami.

Naha anjeun nyewa desainer wéb ngiringan atanapi outsource?

Wave69 parantos aya di industri ieu langkung ti 12 taun. Kami parantos ngukir reputasi janten salah sahiji anu pangsaéna di industri. Kami ngagaduhan kolam renang bakat di bumi sareng henteu nga-outsourcing bagian tina desain sareng pamekaran wéb.

Sabaraha anjeun ngecas pikeun ramatloka ngiringan?

Biaya anu dumasar kana sarat anjeun. Paket awal agénsi sareng situs web urut nyaéta £ 450. Pikeun halaman wéb ngiringan mandiri, £250, eCommerce £850, sareng diréktori £2,000. Aya ogé bakal fee dumasar kana fitur nu Anjeun hoyongkeun dina loka. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal biaya kami, hubungi kami.

Naha inpormasi kuring bakal dijaga pribadi?

Urang ngahargaan privasi klien kami sarta mastikeun yén euweuh pihak katilu meunang aksés ka informasi tanpa idin anjeun. Kami patuh kana peraturan GDPR sareng mastikeun inpormasi sénsitip anjeun dijaga pribadi.

Naha aya biaya bulanan atanapi taunan pikeun ngajaga halaman wéb kuring?

Upami anjeun hoyong Wave69 pikeun nanganan hosting, kami bakal ngecas biaya hosting taunan. Urang ogé nawarkeun klien kami hiji pakét rojongan taunan atawa bulanan. Hubungi kami pikeun milarian langkung seueur ngeunaan pakét hosting sareng dukungan kami.

Kumaha kuring neraskeun sareng nempatkeun pesenan?

Sakali anjeun mastikeun pesenan, kami bakal ngirim invoice pikeun 50% tina jumlah total. Ieu kudu dibayar sateuacanna. Saatos nampi pamayaran, urang bakal ngamimitian prosés ngarancang. Sakali kami ngalengkepan website, pamayaran kasaimbangan bakal dibayar. Ieu kedah dibayar sateuacan halaman wéb langsung.

Naha urang tiasa nga-host halaman wéb dina hosting kuring sorangan?

Leres, anjeun tiasa janten host halaman wéb anjeun nyalira. Kami peryogi aksés pikeun unggah situs atanapi anjeun tiasa ngalakukeunana nyalira upami anjeun gaduh pangaweruh sareng téknis.

Bakal ramatloka ngiringan kuring kasampak alus on mobile?

Kami sadar yén langkung seueur jalma anu nganggo sélulér pikeun milarian online, kalebet pikeun ngiringan, sareng éta naha urang mastikeun yén unggal desain halaman wéb responsif. Kalayan 80% lalu lintas asalna tina sélulér sareng alat genggam, Wave69 ngagaduhan kabijakan mobile-heula sanés desktop. Janten, leres, halaman wéb anjeun bakal katingali saé dina sélulér.

Inpormasi naon anu kuring peryogikeun pikeun anjeun?

Kami peryogi sababaraha inpormasi dasar sapertos nami halaman wéb, téma warna anu anjeun pikahoyong, detil kontak, detil profil modél (kalebet pidéo sareng gambar), sareng rujukan upami aya.

Kumaha kuring mésér domain sareng hosting?

Anjeun tiasa mésér nami domain sareng hosting nyalira atanapi anjeun tiasa nyuhunkeun Wave69 pikeun ngalakukeunana atas nama anjeun. Pilihan sagemblengna ditinggalkeun ka kawijaksanaan Anjeun.

Saha anu bakal gaduh file wéb?

Klién gaduh hak cipta sareng hak cipta intelektual sanés ngan ukur pikeun halaman wéb tapi ogé gambar, pidéo, pangkalan data sareng file sanésna.

Sabaraha lami kanggo mendesain halaman wéb ngiringan?

Biasana, peryogi kirang langkung opat minggu kanggo ngawangun halaman wéb. Nanging, waktos ngarancang situs bakal gumantung kana jinis halaman wéb sareng fitur anu anjeun hoyongkeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagancangkeun prosés ngarancang sareng pamekaran ku mayar biaya premium.

Naha anjeun ngecas PPN?

Wave69 mangrupikeun perusahaan terbatas PPN Inggris anu kadaptar. Lantaran kitu, kami ngecas klién anu berbasis di Inggris 20% PPN. Klién anu aya di luar Inggris henteu kedah mayar PPN.

Metode pembayaran anu anjeun nampi?

Klién kami tiasa milih tina rupa-rupa pilihan pamayaran. Henteu ngan ukur kami nawiskeun transfer bank, kami ogé nampi PayPal, kartu kiridit online sareng Bitcoins.

Hoyong terang langkung seueur?

Hayu urang ngobrol ngeunaan éta

Pikeun nampi demo gratis halaman wéb anjeun, mangga eusian formulir ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam kerja.





    puncak